Toegrips div. maten per 20 stuks
2 Reviews | Review toevoegen

ToeGrips zijn gemaakt van natuurlijk anti slip materiaal dat er voor zorgt dat uw hond meer grip krijgt op de vloer.

€ 33,50

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

ToeGrips zijn gemaakt van natuurlijk anti slip materiaal dat er voor zorgt dat uw hond meer grip krijgt op de vloer. ToeGrips is het enige product op de markt dat gebruik maakt van de hond zijn natuurlijkebiomechanisme, dit product zorgt voor tractie in de teennagels.

De ToeGrips  zijn natuurlijke rubber cilinders die over de nagel van de hond glijden. Dit zorgt voor frictie waarmee een grip zone wordt gecreëerd.

De rubber cilinder past precies om de nagel van uw hond. De Toegrips maken contact met de ondergrond net achter de plek waar de punt van de nagel de grond raakt. Het anti slip materiaal zorgt voor grip op de vloer doen een honden nagel niet kan bieden. Denkt u aan, houten vloeren, linoleum, laminaat, tegels of een marmeren vloer.

Honden die last hebben van Arthrose, senior honden of honden die moeite hebben met en gladde ondergrond kunnen veel profijt hebben van de Toegrips.

–          Het zorgt voor meer stabiliteit.

–          Geeft zelfvertrouwen.

–          Reduceert het risico van uitglijden.

–          En vloerkleden en matjes door uw huis zijn verleden tijd.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marianne - 05-10-2018 00:29

Wat een uitkomst! Ons Markiesje van bijna 15 gleed om de haverklap uit op de plavuizen.
We zien weer een hondje wat sneller opstaat en niet meer wegglijdt.

Veronique - 09-04-2018 11:01

Echt de uitkomst. Al jaren een hond die op sommige plaatsen achteruit in huis liep. Nadat wij een nieuwe vloer hebben gekregen werd het alleen maar erger. Veel glijden op de vloer en daardoor een onzekere hond, die alleen maar sliep of zelfs liever boven was dan beneden. Hij is inmiddels bijna 11 en we zijn al jaren op zoek naar een uitkomst om botbreuken te voorkomen en hem weer in huis hond te laten zijn.
Een uur nadat hij deze om had zagen we al verschil. Dit is in de dagen erna alleen maar verbeterd. Hij loopt veel zekerder door het huis heen, we kunnen de extra kleedjes weghalen. Hij ligt niet meer hele dagen te slapen, maar loopt gewoon rond en speelt zelfs weer in huis. Let er wel op dat ze goed zitten en controleer elke dag, je raakt er wel eens 1 kwijt, maar die is vaak snel terug te vinden.
Op de site www.toegrips.com staat een mooie duidelijke uitleg hoe je de juiste maat moet aanmeten en daarna hoe je ze moet aanbrengen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.