Voor alle medicatie is een recept vereist!

Medicatie kan via de webshop besteld worden. Echter alleen voor patienten van Diergeneeskundig Centrum Martens of patienten die van de eigen dierenarts een receptuur hebben en deze kunnen overleggen.

Heeft u geen receptuur en bestelt u toch medicatie, dan wordt er € 15,00 boete berekend. Dit bedrag wordt ingehouden van het retour te boeken bedrag. Dit in verband met de administratieve afhandeling.

Wilt u graag een online consult met de dierenarts, dan kunt u dat aanvragen via het video-consult. U kunt dan overleggen met de dierenarts en de klachten bij uw dier bespreken. U dient bij het video-consult uw dier in beeld te kunnen brengen zodat de dierenarts deze ziet. Eventueel kan er op basis van een video-consult een recept uitgeschreven worden.


Alle medicatie zal per aangetekende post verstuurd worden. Hierdoor zijn de verzendkosten voor medicatie hoger dan voor het bestellen van "vrije producten". Wel kunt u medicatie bestellen samen met andere producten, dan zal alles in 1 pakket aangetekend verzonden worden.

Wilt u de medicatie ophalen? Dan kan dat op dinsdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur op de volgende lokatie:
Martens Diergneeskundig Centrum
Hamarplein 6
Belfeld

Bij afhalen worden uiteraard geen verzendkosten berekend.


Geen producten
Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.